Boelhouwer Coaching & Projectbegeleiding
Verandering door beweging
Welkom
Diensten
Werkwijze en visie
De coach
Contact
De coach


Mijn naam is Karin Boelhouwer.                                               

Behalve opleidingen in management, coaching en aurahealing
heb ik 25 jaar ervaring in het begeleiden, coachen en adviseren
van managers en professionals in profit én non-profitorganisaties.
 
Verandering door beweging is mijn motto en dat bedoel ik letterlijk. Ook in coaching. Via loop/wandelcoaching gaan we een ander perspectief innemen en zo de beoogde verandering stimuleren. Meer lees je hierover bij individuele coaching, teamcoaching en visie.
 
Als coach werk ik met mensen die, bijvoorbeeld in hun werk, bezig zijn met veranderen. Ik combineer hierbij methoden uit westerse en oosterse theorieën en praktijk. Bedrijfskundige, psychologische en energetische invalshoeken garanderen een veelzijdige aanpak.
Concreet betekent dat bijvoorbeeld: werken aan je “overmatige” ongeduld door je kernkwaliteiten in kaart te brengen én via meditatie. Of werken aan je overtuigingskracht door in een shamanistische reis een krachtdier te vinden! Of je minder gestresst voelen door de balans tussen yin en yang te verbeteren.
 
Woorden die op mij van toepassing zijn: energiek, inspirerend, empathisch, praktisch, gedisciplineerd, principieel, enthousiast, nuchter
 
Voor mij belangrijke waarden zijn: bewustzijn, authenticiteit, vrijheid, aandacht, solidariteit, verantwoordelijkheid
 
Ik ben een fervent (hard)loper, houd van lezen, skieën, uitgaan, reizen, én de balans vinden tussen aardse en spirituele zaken.
 
Ik woon sinds 1983 samen met Jan; Rosa en Margriet zijn onze fantastische dochters.
 

 Welkom
Diensten
Werkwijze en visie
De coach
Contact